Uthuset

“Uthuset” is all about cooking classes, teambuilding and catering – all with a strong focus on grilling/barbecue. We offer both classes for companies (teambuilding) and to private individuals. For more info send us an e-mail.

uthuset

Join us!

Happy Grilling!

For more info send an email to craig@craig.no.

www.craig.no

www.uthuset.no

HVA MED EN TEAMBUILDIG/MATKVELD I UTHUSET?

“Velkommen til Uthuset!”

Vårt mest populært kurs! Når alle gjestene er kommet tar vi en gjennomgang av kvelden: praktiske detaljer, tips og råd, og informasjon om hva som skal skje. Vi deler gjestene i flere lag, og hvert glag får vanligvis 3 oppskrifter hver som de skal lage (minimum 12-15 oppskrifter totalt): kjøtt, sjømat, grønnsaker, salater, sauser. Noen av rettene spiser gjestene mens de jobber, og resten spares opp til en stor buffé senere på kvelden. Etter hovedspisingen er det alltid en god dessert til kaffen.

Her er noen eksempler av temaer til matkvelder som vi arrangerer. Det finnes også andre muligheter. En ting er helt sikkert: det blir alltid en del grilling – uansett tema!

* “Grilling: mat fra hele verden” (våre favorittretter, basert på sesongens råvarer)

* Italiensk mat (pasta og pizza er bare begynnelsen …)

* Amerikansk (Cajun & Creole; mat fra sørstatene)

* Meksikansk (både TexMex og MexMex!)

Steinar Strøm er kurslederen i Uthuset. Steinar har jobbet mye sammen med Craig

Catering til store selskap

Uthuset driver også med catering, men kun til store selskap (minimum 80-100 personer). Smoker

Det vi gjør mest er selvfølgelig å grille. Her er det ubegrensede muligheter, selv om mesteparten av grillingen til Craig er på amerikansk-vis. Ekte barbecue kan vi også levere, med for eksempel: pulled pork, coleslaw, baked beans, egne sauser og alt som skal til.

Table ingredients

Ta kontakt for mer informasjon om catering-muligheter.

Kontakt oss

mailHar du spørsmål eller ønsker å bestille et arrangement, arrangere et kurs eller bestille catering er det bare å ta kontakt med Craig på craig@craig.no

Uthuset ligger i Hafrsfjordgata 23 på Våland i Stavanger: