BBQ Sausages

Trinn 1

2 ss matolje 
150 g Pepper Bacon eller Farmhouse Bacon, skåret i terninger
1 middelstor løk, hakkede
1 ss Craigs Rub 

1. Varm olje i en stor stekepanne. 

2. Stek baconet i pannen til sprøe og gyllent.

3. Ha løk-bitene i pannen, og dryss over krydderet.  

4. Stek videre til løken er myke.

Trinn 2

1 kg Hot Link Sausages, skåret i skiver eller biter
ca. 3 dl barbecuesaus
2 ss brunt sukker

1. Ha pølsene i en bolle.

2. Tilsett barbecuesaus og brunt sukker, og rør godt sammen.

3. Ha pølseblandingen i en aluminiumsform.

4. Hell løkblandingen over pølseblandingen og rør godt sammen.

5. Legg formen på indirekte varme, ha på lokk, og la ligge i ca. 30 – 40 minutter. Rør av og til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *