Bruk mine nye produkter

Steking av Farmhouse Bacon: Min favoritt-metode er å legge baconskivene på et stekebrett og steke dem i ovnen på 200 °C til baconet er akkurat så ‘crispy’ som du liker det. Du kan også steke baconet i en panne på komfyren.

Steking av Pepper Bacon: Smakfullt bacon med pepperkant. Min favoritt-metode er å legge baconskivene på et stekebrett og steke dem i ovnen på 200 °C til baconet er akkurat så ‘crispy’ som du liker det. Du kan også steke baconet i en panne på komfyren.

Tilberedning av Hot Link Sausage: På grillen: Legg pølsene først på indirekte varme i ca. ti minutter. Flytt dem så til direkte varme for å få noen fine grillstriper. På kjøkkenet: Sett kokeplaten på middels varme. Stek til pølsene har fått en fin farge og er gjennomvarme.

Bruksområde Hot Links

Hot Links er ofte én av flere typer kjøtt servert på en ‘barbecue joint’, og det er vanlig at man serverer en eller flere typer barbecuesaus ved siden av. Hot Links er uslåelige servert i pølsebrød (eller for vi heldige i Norge, også lompe). Mine favoritt-toppinger er selvfølgelig barbecuesaus, grillet eller stekt løk, revet ost – og jeg har ingenting imot litt god sennep oppå det hele. Hot Links fungerer like godt i retter som Gumbo, Jambalaya og Chili con Carne og de gjør mirakler i en gryte med gode bønner eller med det vi kaller ‘greens’ (f. eks. grønnkål, spinat osv.). Det er vanlig i USA å servere biter av en god pølse sammen som denne sammen med oster som Cheddar eller Gouda. 

Skiver av Hot Links er en av mine favoritt-pizza toppinger, og de fungerer godt i enkelte pastaretter. Sist, men ikke minst, prøv Hot Links sammen med egg til helgefrokosten!

Bruksområde baconet

Bacons beste venn må nesten være egg: kokt, stekt, posjert, bakt og så videre. Men – bacon kan brukes til så mye annet. BLT, div. burgere, Club Sandwich, er alle eksempler på bacon kombinert med brød. Og hva med fleskepannekaker og lutefisk? Andre veldig gode kombinasjoner er bacon med ost (baconost, ja, men bacon + pluss ost), andre typer kjøtt (både svin og ikke minst for å ‘fete opp’ viltkjøtt). Og så: mais, kål, linser, erter, bønner, alle typer løk, tomater og andre grønnsaker. Ingenting slår en bønnegryte (baked beans) med smoky bacon. Friske urter som salvie, timian og oregano har en egen historie med bacon. Bacon og enkelte typer fisk fungerer godt sammen. Lutefisk, selvfølgelig, men hva med å steke fisk i baconfett? Og jeg vil gjerne fortelle at iskrem med smuldret bacon på og den berømte Bacon Maple Bar-doughnut fra Voodoo Doughnuts i Oregon, Colorado eller Texas, er noe man ikke bør gå glipp av. You get the picture. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *